Organizacija i model školovanja

Amrita_ Logo Assets_-06

Upoznajte mentore Amrita Holističke Akademije s kojima ćete raditi i produbljivati svoje znanje

Senka Kušer Mijić

Amrita_ Logo Assets_-06

B.S. Ayurveda, trener spiritualnih tehnika, osnivačica AHA Akademije

 

Kad govorimo o Ayurvedi u Hrvatskoj, Senka je jedan od njenih najvećih promicatelja. Autorica čitanih knjiga iz područja Ayurvede i holistike, terapeutkinja i pokretačica brojnih ayurvedskih i holističkih programa, utemeljiteljica je prve Holističke akademije u Hrvatskoj te učitelj čija se znanja i spoznaje prenose na sve veći broj, ne samo klijenata, već i njenih učenika, polaznika AHA Akademije. Njen iznimno širok i dugogodišnji rad, pokazuje usmjerenost na brojna područja koja se ujedinjuju pod pojmom Mindboyspirit medicine.

 

Senka je svoj životni preokret započela početkom svojih kasnih 30-tih godina života gdje je kroz kontinuirano školovanje i susret s učiteljima, utemeljila svoje Znanje i produbila svoja iskustva u području prirodne medicine Ayurvede, a potom i holistike. Kontinuirana i intenzivna putovanja u Indiju te rad u bolnicama, lječilištima i centrima Ayurvedom ne samo u Indiji već i u Europi, učvršćuju njeno znanje i iskustvo na području prirodne medicine a susreti s duhovnim učiteljima, otvaraju njen put ka spiritualnom sazrijevanju. Rad sa brojnim mentorima i učiteljima, otvorio je u njoj put ka spiritualnim transformacijskim tehnikama koje omogućavaju čovjeku rješavanje i uklanjanje tegoba na bilo kojoj razini. Inicirana u tehnike iscjeljivanja, rad u biopolju te rad na razrješavanju karmičkih obrazaca,  Senka je danas vodeće ime holistike u Hrvatskoj. U svojem radu spaja tradicionalnu Ayurvedu kao prirodnu medicinu i brojne suptilne terapije i postupke koji doprinose ne samo zdravlju već osvještavanju, osobnom razvoju i intenzivnoj transformaciji pojedinca. Proces transformacije putem razrješavanja karmičkih petlji i obrazaca kojeg danas Senka prenosi polaznicima AHA Akademije, sustav je kojeg je osobno razvila na temelju višegodišnjeg rada u tom području.    

Edukacija i knjige

Amrita_ Logo Assets_-06

Završena edukacija

Četverogodišnji studij Ayurvede; diploma – Bachelor of Science in Ayurveda (B.S. Ayurveda)

Dvogodišnji studij intuitivne dijagnostike; dr. Mona Lisa Shultz

Dvogodišnji studij karmičke dijagnostike; Marjan Ogorevc

Inicirana sam Moon Mother (Blagoslov i Iscjeljivanje maternice); Miranda Gray

U osobnom radu sa Ž. Slavinskim, prošla direktan način učenja i prenošenja znanja te je od Slavinskog inicirana u Trenera Spiritualne Tehnologije što joj omogućuje prenošenje njegovih znanja kroz brojne njegove metode: PEAT, Excalibur, Tehnike rastvaranja, Magija Riječi, Polariteti, Rad s identitetima, Rad s entitetima, Rad sa simbolima, Aspektika 

Sve navedeno joj omogućava da kroz duboko razumijevanje procesa i postupaka, danas sama razvija svoje terapijske i transformacijske metode i procese koji doprinose zdravlju, ravnoteži i transformaciji pojedinca. 

Autorica knjiga

 • KUHINJA ZDRAVLJA
  Ayurvedska vegetarijanska kuharica
 • KNJIGA ZDRAVLJA
  Ljekovite ayurvedske recepture i savjeti za cijelu obitelj
 • DETOX
  Priručnik za detoksikaciju prema načelima Ayurvede
 • HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE
  Koraci do zdravlja – Knjiga i radna bilježnica                            
 • HOLISTIČKE KARTICE ZA MEDITACIJU I ISCJELJIVANJE
  Komplet tematskih kartica s vođenim meditacijama sa
  3 kristala i drvcem palo santo u vrećici od baršuna za čuvanje
 • SJEME LOTUSA ispričano stihovima
  Zbirka pjesama
 • SJEME LOTUSA ispričano u prozi u pripremi
 • AYURVEDA – ŽIVOTNA MUDROST u pripremi   

Momir Milinović

Amrita_ Logo Assets_-06

PRVA GODINA – tjelesno orijentirana terapija, TRE

MOMIR MILINOVIĆ AHA Akademiju bogati svojim vrijednim iskustvom koje je stekao kroz gotovo 30 godina intenzivnog rada i prakse. Kao jedan od prvih i vodećih tjelesno orijentiranih terapeuta u Hrvatskoj, radio je s iznimno velikim brojem individualnih klijenata, grupa, ali i kroz brojne tematske programe i radionice. U svojoj je dugoj praksi obučio desetke masažnih terapeuta i masera.

Rad na fasciji, Yumeiho masaža, TRE (Lowen, Pierrakos), njegova su specijalnost kojom bogati AHA Akademiju i svrstava nas u vrh najboljih adresa na kojima stasaju vrhunski holistički terapeuti.
Posebna energija kojom zrači i koju prenosi na naše polaznike, velika je vrijednost zbog koje smo ponosni na to da je MOMIR dio AHA Akademije i mentor koji svoje znanje aktivno dijeli s polaznicima prve godine studija.

Shifu Damir Tenodi

Amrita_ Logo Assets_-06

DRUGA GODINA  – Tai Chi

Druga godina AHA Akademije je obogaćena znanjem i vještinama koje kroz Tai Chi, Stil Chen (stara forma) prenosi Shifu Damir Tenodi. Nakon dugogodišnjeg boravka i života u Australiji (Sidney) gdje je podučavao Tai Chi, Lohan Kung i Mushindo, Shifu Damir Tenodi je i autor zanimljivih i vrijednih knjiga od kojih bismo izdvojili naslove: Tai Chi Chuan, Lohan Kung, Yin i Yang, Terapeutske borilačke vještine, Strah od sebe…Ponosni smo na to da je dio naše Akademije i da svoje vrijedno znanje dijeli kroz mentorstvo i poduku kroz rad s našim polaznicima. Predanost, mudrost i otvorenost, ali i jednostavnost te pristupačnost, obilježja su ovog velikog majstora s kojim nam je svaki susret pretvoren u istraživanje sebe kroz dah i pokret koji predstavljaju naš unutarnji put.  

Baldo Mikulić

Amrita_ Logo Assets_-06

DRUGA GODINA – otkrivanje glasa i glasovna terapija

Rad s glasom je važan i terapeutu i klijentu. Komunikacija nije samo glas i glas nije samo komunikacija. Sprega unutarnjeg i vanjskog ide kroz glas. Kako se ostvariti, izraziti uz pomoć zvuka i glasa, na drugoj godini Akademije uči najbolji i vrhunski poznavatelj glasa u Hrvatskoj, prof. Baldo Mikulić. Baldo Mikulić, dipl. psiholog te jedini diplomirani učitelj i terapeut pjevanja po Werbeck metodi u ovom dijelu Europe, aktivno radi s polaznicima kroz drugu godinu studija. Školovan u inozemstvu i s dugim nizom godina iskustva i prakse, Baldo je prvo ime za rad na glasu i s glasom ne samo na ovim prostorima već i šire s obzirom da gostuje i radi na različitim svjetskima adresama, među kojima u centru za osobe s poteškoćama u razvoju Association La Branche u Švicarskoj.

Jadranko Miklec

Amrita_ Logo Assets_-06

TREĆA GODINA – terapijska joga i marma tehnike

Kad govorimo o jogi i njenom širenju, populariziranju, ali i učenju u Hrvatskoj, tada je Jadranko Miklec ime poznato svima koji su na bilo koji način dotakli tu temu. Cijeli život vezan uz ovo vrijedno područje, Jadranko Miklec je apsolutni autoritet i vrijedan izvor znanja a kao autor preko 12 knjiga, jedan je od najvećih autoriteta ne samo u Hrvatskoj već i šire s obzirom da radi i surađuje sa velikim brojem svjetskih adresa koje na različit način promiču jogu. Jadranko Miklec je mentor na trećoj godini studija gdje kroz svoje specijalističke module polaznicima prenosi znanje terapijske joge a zatim i marma terapije. Naši polaznici nakon završene edukacije i prakse uz diplomu AHA Akademije, dobivaju zasebne diplome iz navedenih područja.