Žensko večer uz blagoslov maternice

Amrita_ Logo Assets_-06

Ova večer duboko je povezujuće okupljanje žena uz primanje Bagoslova. Dugi je niz godina kako radim Ženske večeri, no uvijek iznova bivam dirnuta ovim svetim trenutkom i snagom naše zajedničke ženske energije koja nas svaki puta iscijeli. Hvala Vam. Svojim sudjelovanjem pozitivno doprinosite sebi i drugim ženama. Ovo je posebno, tiho, okupljajuće i podržavajuće veče u kojem kroz vođenu meditaciju i povezivanje, duboko zahvaljujemo sebi, svom unutarnjem biću, svojoj nježnosti. Taj duboki trenutak posvećuješ sebi, svojem ženskom biću, svome ženskom srcu, svojem ženskom tijelu, svojoj ženskoj duši.

 

Na večer ne moraš doći sama i možeš povesti svoju sestru, ženu, prijateljicu, poznanicu, sebi blisku žensku osobu te poziv proslijediti svakoj ženi za koju mislite ili osjećate da bi joj ova veče bila iscjeljujuća i potrebna. Poziv je otvoren svim ženama. Ono što jedino svaka žena treba učiniti sama jest prijaviti svoj dolazak.

 

Blagoslov je poželjno primiti onoliko puta koliko osjećaš da ti je potrebno. Mnoge žene redovito dolaze na večeri Blagoslova. To je prirodno i u skladu je s našom ženskom prirodom. Nikada nije previše okružiti se ljubavlju. U tome ne možeš pretjerati niti si učiniti ništa nažao već suprotno, što više primiš i sebi podariš Blagoslova, to je više Blagoslovljen tvoj duboki, ženski svijet i život. 

Ukoliko to želiš podijeli ovaj događaj i sa sebi dragim ženama.

Prijavite se na Žensko večer

Amrita_ Logo Assets_-06

Žensko veče i primanje Blagoslova

24.02.2024. u 18:00 sati